tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kokoelman kasvatusta, taas kerran

Sellon Sembaloissa oli viime viikolla kaikki Inglotin kynsilakat hintaan 7.50e. Olin jo aikaisemmin katsellut Inglotin hiutalekynsilakkoja, mutta hylännyt ne naurettavan hintansa vuosi. 10e aivan pikkuruisesta pullosta oli yksinkertaisesti liikaa. Litrahinta oli jo OPIakin kovempi, eikä kyse ollut kuitenkaan mistään maailmaa mullistavasta. (Inglotin nettisivuilla kyseisiä hiutalelakkoja myydään muuten 15ml pulloissa, mutta pullojen koko on merkitty väärin!)

7.50e sen sijaan oli jo sen verran kohtuullinen hinta, että mukaan hamstrautui kaikki neljä erilaista hiutalelakkaa. Tai ensin ostin kaksi, ja seuraavana päivänä päätin ostaa vielä loputkin.Kuvia pulloista ei löydy, mutta tässä on kaikkia neljää (201, 202, 203 ja 204) kerrostettuna:


Hiutalelakkojen pohjana on myöskin uusi lakkarakkaus, OPIn Fly Nicki Minaj - kokoelmasta. Fly on toinen OPI, jonka olen ostanut oikealla hinnalla ilman mitään alennuksia. Yksinkertaisesti tykkäsin väristä niin paljon, että se piti saada heti paikalla omaan kokoelmaan. On se vaan niin nätti.


Eikä tässäkään vielä kaikki. Poikaystäväni löysi minulle vihdoinkin Flormarin graffitilakkoja muissakin väreissä kuin iljettävän oranssissa. Pyysin häntä nappaamaan minulle hopeisen ja kultaisen. Hopeinen on ainakin ihana, ei mitään valitettavaa. Kultaista en ole ehtinyt kokeilemaan vasta kuin kiekolle.


Kävin myös vanhempieni luona vierailulla, ja sieltä tarttui mukaan alennuksesta MNY:n ruskea lakka. Tosin luulin, että lakka olisi sellainen ihanan likaisen värinen, mutta kiekolla se paljastuikin ihan vain ruskeaksi. Mutta kai ruskeaakin lakkaa joskus tarvitsee?

Ja eilen huomasin, että China Glazen Hunger Games - kokoelmaa on ilmestynyt Mimaxiin ja Ihanatkynnet.fi:hin. Niitäkin tekisi mieli tilata... Joskus minusta tuntuu, että tykkään enemmän kynsilakkojen ostamisesta kuin varsinaisesti kynsien lakkaamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti