sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Taas uusia lakkoja

Perjantaina kävin poikaystävän kanssa lautapelikaupoilla ja kynsilakkakaupat tuli samalla katsastettua totta kai. Keskustan Sokoksesta tarttui mukaan OPIn Don't Mess with OPI, jonka sunnuntaina sinne hylkäsin. Oranssia tarjous-OPIa ei enää Sokokselta löytynyt, mutta ehkä parempi niin. Sekin olisi kuitenkin tarttunut mukaan.
Tapiolan Stockmannilta bongasin OPIn Planks a Lot - lakan alle seitsemän euron hintaan. Omituista tosin, että yksikään toinen Pirates of the Caribbean - lakka ei ollut erityistarjouksessa. Mikä vika Planks a Lot - lakassa on?

Tapiolan Stockmannilta tarttui mukaan myös ensimmäinen Orlyn lakka. Sain sen ilmeisesti vahingossa väärällä, huomattvasti halvemmalla hinnalla. Olen pitemmän aikaa etsinyt tuollaista pinkkiä, joten toivottavasti se on jostain kotoisin!

Laskin myös eilen yhteen kaikki helmikuussa ostamani lakat, ja niitä on paljon. Ja oikeasti vielä enemmän, koska en laskenut mukaan niitä viime kuussa tilaamiani lakkoja, jotka eivät ole vielä tulleet. En edes osta lakkoja niin usein... mutta kun ostan, ostan monta kerralla. Onneksi vielä ei tunnu mitään tarvetta vähentää. Ehkä sitten, kun lukema on yli sata. Siis kai tytöllä saa olla vähintään se sata kynsilakkaa, ilman että se on ongelma?

6 kommenttia:

 1. Ei tossa lakassa, siis planks a lot:ssa
  ole mitään vikaa... ainakaan omasta mielestäni... sulla kävi vaan hyvä tuuri, että sait sen halvalla :)!
  Kuuluu omassa varastossani ehdottomasti suosikkeihin jo pelkästään sävynsä puolesta :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti muutkin tuon kokoelman lakat tulevat joskus mega-alennukseen, minulle nimittäin kelpaisivat hyvin ne kaikki. Ei vain ihan sille 16e hintalapulla, koska ne sävyt on kuitenkin niin tavallisia :P

   Poista
 2. Ihana tuo orly :) minkä niminen/sävynen, jotta itsekkin lytäsin? meni kyllä heti himotuslistalle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orlyn nimi on Butterflies. En tiedä miten olen unohtanut mainita :D Mä sain tuon hintaan 11e, ilmeisesti sen takia, että Stockmannilla oli liimattu koristelulakkojen hintalappu väärään ständiin. Eli löi kassalla oikean hinnan, mutta kun huomautti ständin hintalapusta, sai siihen koristelulakan hintaan :D

   Poista
 3. Eeei koskaan ole liikaa lakkoja! Tänään just laskin omat lakkani ja niitä oli 134kpl, jos oikein muistan :D
  OPIn lakkoja mulla ei ole kuin kaksi minilakkaa, isot on niin karun hintaisia että ei ole raaskinut hankkia.. Mutta joku päivä ;)

  http://itseetsimss.blogspot.com/

  VastaaPoista