tiistai 8. toukokuuta 2012

Ensimmäinen ranskis-viritelmä + uusia lakkavauvoja

Viime kuussa tuli napattua Jos edes kynnet - blogin kirppikseltä muutama OPI ja yksi uusista lakkavauvoista oli sattumoisin ranskislakaksi sopiva Passion. Vaikka en erityisemmin ranskiksista tykkääkään niin pitihän Sokoksen asiakasomistajapäiviltä napata sen kaveriksi valkoistakin valkoisempi Alpine Snow.

Ranskiksen kärjet tein vapaalla kädellä ja siveltimellä siistien. Minulla ei ole oikeastaan minkäänlaista käsitystä siitä, miten kärjet pitäisi tehdä. Ihan hyvät niistä kuitenkin tuli. Reunat voisivat olla huomattavasti siistimmät, mutta eihän ensimmäisellä kerralla voi tietenkään täydellisesti onnistua. Koko kynnelle levitin vielä kaksi kerrosta Passionia ja lopputulos oli tämä:


Olen enemmän kuin tyytyväinen Passioniin. Yhdellä kerroksella Passion tekee kynsistä kiiltävän ja terveennäköiset, mutta ei varsinaisesti tuo kynnelle yhtään väriä. Todella luonnollinen lopputulos siis. Näin jälkeenpäin on tosin selvää, että yksi kerros Passionia olisi toiminut paremmin kuin kaksi. Kaksi kerrosta Passionia toimii kyllä hyvin yhteen, mutta pilaa valkoiset kärjet värjäämällä ne pinkeiksi. Huono kuvahan ei onneksi tällaista paljasta... Ensi kerralla (mikäli sellaista ikinä tulee) voisi lakata kynnet ensin kerran Passionilla, tehdä kärjet tarrojen avulla ja viimeistellä toisella kerroksella Passionia. Sillä lailla kärjet pysyvät vielä siisteinä, mutta Passionin oma väri tulisi enemmän esille.

Muitakin lakkavauvoja voisi tietenkin esitellä, vaikka tuntuukin, että pullokuvat sellaisinaan ovat aika tylsiä.


Alpine Snow ja Lincoln Park After Dark. Lincoln Park After Dark oli kyllä hassu. Ensimmäinen kerros on luumunpunainen ja toinen kerros musta. Olin kyllä tietoinen, että LPAD on niin tumma, että se näyttää mustalta.. Mutta mustaahan minulla ei ole OPI-kokoelmassa lainkaan, eikä myöskään mitään niin-tumma-että-se-näyttää-mustalta - lakkaakaan. Ihan perusteltu hankinta siis!

Ja tässä vielä Jos edes kynnet - blogin kirppiseltä haalitut lakat yhteiskuvassa:


No Spain No Gain, French Quarter For Your Thoughts ja Passion. Kaksi ensimmäistä ovat myös päässeet kynsille asti, joskin iloa kesti vain muutaman tunnin:


Näistä ei muuten ollut tarkoitus tulla mitkään kaviaarikynnet... Kyse oli vain tietämättömyydestäni: Minulla ei ollut aavistustakaan, että mikrohelmet ovat niin liukkaita, että niitä ei voi sirotella! Tarkoitus oli siis vain sirotella muutama mikrohelmi harvakseltaan kynnen päälle. Onneksi virheistä oppii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti