sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tylsempi parempi

Jostakin syystä tykkään kirjoittaa lakkauksista vasta kun ne ovat olleen kynsillä jo useamman päivän ja näyttää kulumisen merkkejä. Tuoreista kynsistä on jotenkin aina yhtä innoissaan, mutta pari päivää vanhoista ehtii jo oikeasti muodostamaan jonkun järkevämmän mielipiteen.

Tällä hetkellä kynsillä on OPIn Lincoln Park After Dark. Minusta on yllättävää, kuinka paljon oikeasti tykkään tästä sävystä. Siis sehän on musta! Ja samalla ei ole! Kahdella kerroksella sävy tosiaan on aivan musta, eikä siitä muuksi voi väittää. Mutta tykkään siitä, että lakkauksen reunoilta pilkistää se punaisuus kun tarkasti katsoo. Se luo jotenkin harhan siitä, ettei lakka olekaan musta. Musta lakkahan olisi pelkästään musta, ja sehän olisi tylsää.

Leimasin ensimmäiseksi nimettömän ja ajattelin jättääkin leimailut pelkkiin nimettömiin. Mutta kuten poikaystävänikin huomautti, tuollaista on tullut tehtyä jo pari kertaa putkeen ja päätin leimata kaikki kynnet. Tiikeri/leopardi kuvio on Konadin laatasta m78 ja leimauslakkana on käytetty H&M:n Golden Treasurea. Tuo Golden Treasure leimaa niin täydellisesti, että pitäisi käydä katsomassa vieläkö niitä saa ja hamstrata toinen pullo varastoon!

Ja se mielipide kynsistä? Tykkään, mutta tylsäthän ne on. Toisaalta tykkään tylsistä kynsistä paljon enemmän kuin sellaisista, joissa on yritetty ihan liikaa. Tylsempi on aina parempi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti