tiistai 15. toukokuuta 2012

Kesä(värit) mielessä

Jokin aika sitten katselin kynsilakkahyllyäni ja totesin, että kokoelmastani ei löydy oikeastaan yhtään kirkkaita tai kesäisiä värejä. Ihan ymmärrettäväähän se tosin on; Aloitin kynsilakkaharrastuksen vasta viime syksynä, en ole edes kaivannut keväisiä tai kesäisiä kynsilakkoja. Ennen kuin nyt! Kun ulkona paistaa aurinko ja kaikkialla on vihreää, ei halua sonnustautua tummiin väreihin.

Helsingin Sokoksissa ja Emotioneissa oli viime viikonloppuna asiakasomistajapäivät, eli S-etukortilla 15% kaikista tuotteista. Ja sehän sopi minulle, koska en oikein kokoelmaani muuta kuin Opia nykyään huoli. Ja Opejahan löytyy Sokokselta. Mutta arvatkaapa, mitä Sokokselta ei oikein löydy: kesäisen värisiä Opeja! Valikoima oli suorastaan masentava. Joko kaikki sävyt olivat tummia tai sitten mitäänsanomattomia vaaleanpunaisia tai nudeja. Onneksi Holland-kokoelmasta  sentään löytyi A Roll in the Hague. Olisin saattanut napata mukaan myös kirkkaan punaisen Red Lights Ahead.. Where? - lakan, mutta se toli Sokokselta loppuu. Oranssilla on siis pärjättävä ainakin toistaiseksi.


Joku tarkkasilmäinen saattaa kuvasta huomata, että kynnet ovat lyhentyneet radikaalisti viime kuvista. Sattui ihan perinteinen onnettomuus, kuului naps ja myöhemmin naps naps kun lyhensin loputkin kynnet samaan mittaan. Nöpökynsiä ei tehnyt erityisesti mieli lakata tai koristella, joten sudin kynsille vain kaksi kerrosta Opin Passionia peittämään pahimpia värjäytymiä. Nyt odottelen, että se nöpöin kynsi kasvaa samaan mittaan kuin itse lyhentämäni. Eiköhän tuo jo viikossa tokene.

Lisäsin muuten sivupalkiin tuollaisen "Opi-kokoelma kokoelmittain" - sivun. Lähinnä itseäni varten, mutta voi sitä muutkin kiinnostuneet vilkaista.

4 kommenttia:

 1. Katsoitko Sokoksen nettisivuilta lainkaan, että olisiko siellä ollut OPIa? Sielläkin oli -15% ale, loppui tosin äitienpäivänä. Itse tilasin S-bonuksilla 3 Goshin lakkaa alennuksilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tullut katsoneeksi. Tosin niihin tulee postikulut päälle, joten säästö olisi aika lailla nolla. Saa noita Opeja kuitenkin Stockmannilta ja Kicksistäkin, ja tietenkin ulkomailta tilaamalla :D

   Poista
  2. Ilmeisesti ulkomailla ne onkin halvempia, vaikka postikulut tuleekin :) Mä tilasin omat lakkani Turun Sokokselle, josta ne kävin hakemassa. Kävin samalla muuallakin pyörimässä, joten mun "postikuluiksi" tuli 1,50e parkkimaksua :D

   Poista
  3. Heiii toihan on joku ihan uus juttu. Täytyy ehdottomasti muistaa tuo kun Opit tulee seuraavan kerran tarjoukseen!

   Poista