sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Opi-kokoelmani kasvoi taas kolmella uudella kaunokaisella; Gettin' Miss Piggy With It, Senõrita Rose-alita ja I'd Like To Thank... Gettin' Miss Piggy With It on tosin sen verran jouluisen värinen, ettei varmaan päädy kynsille ihan hetkeen.

Postipojalla kesti yli kuukauden tuoda nämä minun luokseni. Ehdin jo luulemaan, että paketti oli täysin hajonnut postissa, varastettu tai muuten vain kadonnut, kun ei ajallaan näkynyt. Onneksi kyse oli vain lähettäjän kirjoitusvirheestä. Asunnon numero heitti muutamalla, ja posti oli ottanut asiakseen selvittää oikean osoitteen. Sitä en tosin ymmärrä, miksi selvitykseen kului kokonainen kuukausi. Parempi kuitenkin myöhään, kun ei milloinkaan. Sitä paitsi olin näistä huomattavasti enemmän innoissani nyt kuin jos ne olisivat tulleet ajallaan!

Näistä pääsi ensimmäisenä kynsille Señorita Rose-alita. Mielestäni tämä näytti aivan taivaalliselta pullossa. Kuten kuvassakin näkyy, lakka on tuollainen kaunis pinkki kultaisella shimmerillä. Jostakin syystä tämä jäi kuitenkin omilla kynsillä hirveän vaisuksi. Minulla taitaa olla väärä ihonsävy tälle lakalle.

OPI Senorita Rose-Alita, Flormar crackle shatter golden, A-England Camelot

Nimettömään leimasin aluksi mustalla eläinprinttiä, mutta en pitänyt lopputuloksesta lainkaan. Koska kello oli jo paljon, päätin pelastaa mitä pelastettavissa oli sen sijaan, että olisin aloittanut aivan alusta. Lakkasin päälle siis A-Englannin Camelotilla ja heitin päälle Flormarin kultaisen graffitilakan. Ei ehkä ihan täydellinen yhdistelmä, mutta eiköhän tuo muutaman päivän menettele. Joskus ei vain onnistu.

1 kommentti:

  1. Mmmmmm... Gettin' Miss Piggy With It <3 Minäkin sen haluaisin itselleni. Fresh Frog of Bel Air saapuikin jo kokoelmaani, hihiii :D

    VastaaPoista