tiistai 16. lokakuuta 2012

A blog with substance

Sulokynsiltä tuli tunnustusta tännepäin. Aivan mahtavaa, kiitos!


Tunnustuksen "säännöt" ovat seuraavanlaiset:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

Kiittäminen on jo tehty, nyt pitäisi vielä keksiä kahdeksan bloggaajaa, jolle laittaa tämä eteenpäin. A blog with a substance... eli, blogi, jossa on asiaa/sisältöä. Tuosta kuvauksesta nämä tulevat heti mieleen Nail Art by Belegwen, Rakkaus kynsiin, Jos edes kynnet, Playing with Polish ja Bambi likes to Polish. Seuraan todella monia kynsiblogeja, mutta Google Readerissa ne sulauvat yhdeksi kynsikuvien ja ostospostauksien massaksi. Nuo edellä mainitut ovat kuitenkin sellaisia, että erottuvat selkeästi joukosta. Niistä minulla on selkeä mielikuva ja myös tietynlaiset odotukset sisällön laadun suhteen. Toivottavasti oma bloginikin painisi joskus samassa sarjassa näiden kanssa!

Sitten pitäisi ilmoittaa tunnustuksesta, mutta sen taidan jättää väliin. Uskoisin, että näin suosituille bloggaajille on tämä tunnustus jaettu jo moneen kertaan. Jos ei ole, ja täältä sattuu bongaamaan itsensä, niin tunnustusta vain eteenpäin muille!

Viimeisenä vielä kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni. Here we go:
 1. En ole koskaan ollut Facebookissa, enkä aio ollakaan. Mutta harmittaa, että jään paitsi siitä kynsitarvikekirppiksestä, josta kaikki tuntuvat puhuvan koko ajan!
 2. Poikaystäväni leikkaa ja värjää hiukseni. Ja ennen poikaystävää se oli äiti tai sisko. En ole käynyt oikealla kampaajalla kuin kolmesti elämäni aikana; kerran ala-asteella, kerran yläasteella ja kerran lukiossa.
 3. Kirjoitan yleensä kaikki postaukset työajalla. Eli voisi melkein ajatella, että saan palkkaa bloggaamisesta...
 4. Minulla on jostakin syystä hirveä inho Color Clubia kohtaan, vaikka en ole koskaan kokeillut yhtäkään lakkaa tältä merkiltä.
 5. Olen superrakastunut laukkuuni, joka on Lumin ruskea Eco Supermarket Bag. Se on myös ensimmäinen laukku, jonka olen valinnut ja ostanut itse.
 6. Minusta on ihanaa olla aikuinen, mutta olen huolissani siitä, että rupsahdan heti kun täytän kolmekymmentä. Onneksi tässä on vielä neljä vuotta aikaa alkaa käyttämään anti-age-tuotteita!
 7. En kuuntele musiikkia oikeastaan ollenkaan. Joskus harvoin saatan työmatkalla kuunnella radiota.
 8. Tykkään kaikesta hömpästä, hömppäsarjoista, hömppäkirjoista, hömppäleffoista jne.
Huh. Olipas tuo asioiden keksiminen vaikeaa!

1 kommentti:

 1. Vau! Kiitos tosi paljon kehuista! Itse en ajattele olevani mitenkään muista erottuva, mutta tosi kiva kuulla, että tykkäät! :)

  VastaaPoista