keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ihan muutama vaan

Alennukset ovat aina kiva asia. Vielä kivempi asia on kynsilakka-alennukset. Varsinkin jos alennuksessa on sellainen kynsilakkamerkki, josta tykkää, kuten esimerkiksi China Glaze. Eihän sitä voinut vastustaa. Aluksi ostoskorissani oli kuusi China Glazen lakkaa, joista osa ei ollut edes alennuksessa, mutta onnistuin karsimaan lakat lopuksi kolmeen. Kaikkea ei yksinkertaisesti tarvitse omistaa. Varsinkaan sellaisia övereitä glitterilakkoja, joita en kuitenkaan käytä juuri koskaan. Tiukasta seulasta pääsi lopulta läpi Happy Go Lucky, Kinetic Candy ja Luxe & Lush.

Happy Go Lucky, Kinetic Candy ja Luxe & Lush
Happy Go Lucky, Kinetic Candy ja Luxe & Lush
Kinetic Candyn valitsin, koska olen pitkään mielinyt täydellistä vaalean sinistä lakkaa kokoelmaani. Muutama vaalean sininen minulta löytyy, mutta ei sitä täydellistä. En tiedä onko Kinetic Candykaan täydellinen, sen näkee sitten kun se pääsee kynsille asti. Kiekolla ainakin näyttää lupaavalta, mutta voi olla, ettei se ole tarpeeksi pastellinen minun makuuni. Happy Go Lucky ei ollut edes tarjouksessa, mutta se päätyi koriin siitä yksinkertaisesta syystä, ettei minulla ollut ennestään yhtäkään keltaista lakkaa. Keltainen oli pakko hankkia sen varalta, jos sitä joskus vaikka tarvitsee johonkin. Sateenkaariin esimerkiksi. Tai aurinkoihin. Ei koskaan voi tietää! Olisi katastrofi jos keltaista lakkaa ei olisi saatavilla juuri silloin kun sitä eniten tarvitsisi. Luxe & Lush kuuluu oikeastaan siihen överi-glitterilakka-kerhoon, jota minun pitäisi vältellä, mutta annoin armoa tällä kertaa. Eihän se nyt varsinaisesti glitteriä ole. Eikä kovin överi. Eihän?

Kuka muu muuten tunnustaa haalineensa jotain Ihanien Kynsien China Glaze -alesta? Tiedän, että ainakin Lunalii ja Daniela ainakin. Lunalii oli tilannut I'm not a Lionin, mitä itsekin pikkaisen himottelin ja Ruby Pumpsin, jonka lopulta hylkäsin maineestaan huolimatta. Danielan tilauksesta Sweet Hook oli myös omassa korissani, mutta hylkäsin sen sillä perusteella, että se oli liian samankaltainen Essien Lilacismin kanssa. Techno ja Fairy Dust minulta löytyy ennestään, muuten olisin varmaan tilannut nekin!

Tämä tilailu muuten tapahtui heti sen jälkeen, kun olin taputellut itseäni selkään siitä hyvästä, että olen niin maltillinen lakkojen ostelija. Katin kontit.

8 kommenttia:

 1. Viittisitkö swatchata ton Luxe & Lushin ekana? :) itekin himoitsen sitä ja haluisin tietää, onko ostamisen arvoinen

  VastaaPoista
 2. Houkutus oli kyllä suuri, kun huomasin kaikki ne CG:n lakat alennuksessa. Tein jo sellasen listan, että mitä tilaan, mutta en sitten tilannut mitään, kun lakat saa silti paljon halvemmalla Transdesignilta. Jos oisin tilannu lakkoja Ihanilta kynsiltä, niin minäkin oisin valinnu tuon Luxe & Lushin ostokoriin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin tilannut vain ja ainoastaan nämä kolme Transdesignilta, tilaus olisi postikuluineen maksanut melkein tismalleen saman verran. Ja jotta tilauksessa olisi ollut järkeä, olisi minun pitänyt tilata 5-6 lakkaa, joita en olisi välttämättä niin kovasti halunnut tai tarvinnut... Eli periaatteessa Ihanilta Kynsiltä tilaaminen tuli halvemmaksi ;)

   Poista
 3. Oih tuo Happy Go Lucky! Miten minulta jäi se ihan huomaamatta siel ihanatkynsien sivulta o.O tai ehkä se oli jo loppunut ennenkuin tein sen tilauksen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein oman tilaukseni sunnuntai-iltana ja silloin niitä vielä ainakin oli. Mutta ehkä sulle kävi niin, että automaattisesti hyppäsit sen yli, kun ei ollut alennuksessa :D

   Poista
 4. Luxe And Lushan ei ole glitter, vaan flakies, joten voit olla huoleti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä miellän edelleen sen enempi glitteriksi, tai ehkä sellaiseksi glitter-flakie hybridiksi. Mulla on muutama Inglotin flakie ja niissä hiutaleet on paljon ohuempia ja läpikuultavampia kuin Luxe & Lushissa :P

   Poista