torstai 25. lokakuuta 2012

Pyhä kolminaisuus ja puolihullu ombre

Jos tässä blogissa jotakin kynsilakkamerkkiä tulee näkymään kyllästymiseen asti, se merkki on hyvin todennäköisesti A-England. Minulla kun on vieläkin muutama kokeilematta ja kukapa ei näin näteillä lakoilla haluaisi lakata muutenkin. Jos Bridal Veil ja Ascalon olivat luodut toisilleen, niin ovat myös Princess Sabra, Dragon ja Saint George.

Princess Sabra, Dragon, Saint George ja Bridal Veil
Princess Sabra, Dragon, Saint George ja Bridal Veil

Kolme ei vielä ihan riitä ombre-kynsiin, mutta saa silläkin tuollaisen puolihullun ombre-viritelmän. Keskisormi
on tummin ja väri vaalenee peukaloa ja pikkusormea kohti. Alkuperäinen suunnitelmani oli leimata Dragon Saint Georgella ja Princess Sabra Dragonilla, mutta testatessani näitä jouduin toteamaan, etteivät värit erotu tarpeeksi toisistaan. Leimaukset on siis tällä kertaa tehty Bridal Veilillä.

Princess Sabra, Dragon and Saint George stamped with Bridal Veil.
Puolihullu ombre

Nämä A-Englandin lakat ovat kyllä edelleenkin ihan täydellisyyttä. Ne levittyvät hyvin, peittävät hyvin, leimaavat hyvin ja kestävät hyvin. Ei voi muuta kuin suositella! A-Englandin lakkoja voi tilata suoraan A-Englandin nettisivuilta, kaikki lakat ovat 9£. Postikuluja ei ole, joten lakkoja voi tilata vaikka yksitellen.

6 kommenttia:

 1. Ihania. Mulle tuli ekat A-Englandit mutta en ole vielä ennättänyt lakata niillä. Melkein nyt harmittaa, että kitsastelin, Princess Sabra olisi ollut kiva....mutta voihan sen tilata myöhemmin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Aina voi tilata myöhemmin... ja sitten huomaa omistavansa ne kaikki. Tuo Princess Sabra on myös yksi noista, mitä en olisi tilannut, ellen olisi päättänyt hankkia niitä kaikkia. Mutta nyt kun omin silmin näkee... niin on se kyllä vain nätti ja muutenkin kivan erikoinen väri. Sellainen keltavihreä.

   Poista
 2. Oih, tuo Dragon on niin mun listalla nyt seuraavaksi :) Tosi nätti ombre, nuo leimat yhdistää ne niin kivasti :)

  VastaaPoista