perjantai 17. toukokuuta 2013

Hempeät morsiuskynnet

Nail Polish Lovers -ryhmän viime viikon (miten niin olen vähän myöhässä tämän postaamisen suhteen) haaste oli Bridal, eli suomeksi ehkä morsiuskynnet. Oma ajatukseni oli luoda uudelleen yhdet aikaisemmat koristelut, mutta vain erilaisella pohjalla ja leimalla. Homma alkoi ihan nätisti, Opin Steady As She Rose levittyi juuri niin kuin pitikin. Sitten oli leimojen vuoro. En saanut millään Konadin valkoista leimauslakkaa leimaamaan siististi. Aina puolet kuviosta tarrasi joko laattaan tai leimasimelle. Kokeilin eri leimauslaattoja ja sama ongelma kaikkien kanssa. Lopulta päätin leimata tutulla ja taatusti takuuvarmalla A-Englandin Princess Tearsilla. Epämääräinen kiekurakuvio on Gals-laatasta GA30.

OPI - Steady As She Rose, A-England - Princess Tears, China Glaze - Fairy Dust

Onneksi China Glazen Fairy Dustin kanssa ei tullut mitään ongelma ja sain tehtyä kynnet loppuun suunnitelmaan mukaan. Mutta tuliko näistä loppujen lopuksi morsiuskynsiä? Ei ainakaan omasta mielestäni. Miellän itse morsiuskynnet jonkin vielä enemmän vaatimattomammiksi ja hempeämmiksi. Tosin tuo riippuu tietty morsiammestakin. Omana hääpäivänä ainakin haluaisin kynsille jotakin ihan muuta.

3 kommenttia:

  1. Tosi nätit! Valkoinen olisi kyllä tehnyt enemmän stereotyyppiset morsiuskynnet, mutten itsellekään olisi halunnut sellaisia, kun ei ollut valkoista pukuakaan ;) Mua niin harmittaa, kun en harrastanut kynsiä vielä sillon, kun menin naimisiin! Lakkasin vain jollain Dermosilin lakalla kynnet edellisenä iltana, ja lakat taisi olla ihan miten sattuu :D

    VastaaPoista
  2. Apua miten oon voinut missata blogisi! Täähän on aivan mahtava (:

    VastaaPoista