torstai 23. toukokuuta 2013

"Käydäänkö ihan nopeasti tossa Sokoksella"

Viime viikolla oli asiaa keskustaan ja ajattelin, että sitähän voisi samalla piipahtaa Sokoksella. Ihan nopeasti vain, ikään kuin samalla ohi kulkien. Onhan tuo keskustan Sokos niin mukavan lähellä rautatieasemaa. Oikeasti minun teki mieli vilkaista Opin Dutch 'Ya Just Love OPIa. Tuota olin katsellut jo omassa lähi-Emotionissa, mutta se hyllyssä nököttävä ainokainen pullo näytti koostumukseltaan jotenkin vialliselta. Se ei ravistelemallakaan palannut normaalinnäköiseksi. Sokoksella taas oli jopa valinnanvaraa eikä yksikään näyttänyt huonolta. Pakkohan niistä oli yksi mukaan napata. Luulen, että minulla on nyt (ehkä) kaikki haluamani lakat Opin Hollanti-kokoelmasta.

OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI
Dutch 'Ya Just Love OPI

Mutta ei siinä vielä kaikki. Kassan jälkeen sisäistin, että Sokoksellahan oli myös toisenlainenkin kynsilakkatarjous: ota kolme, maksa kaksi. Tämä huutava vääryyshän piti sitten korjata Essie-hyllyllä. Go Ginza ja Go Overboard (Go! Go!) oli molemmat itsestäänselviä valintoja, mutta kolmatta piti miettiä pitkään. Perusvalikoimassa on vielä muutama kiinnostava lakka, mutta voiton vei Avenue Maintain. Nyt jälkeenpäin muut vaihtoehdot eivät tunnu enää edes vaihtoehdoilta, tuo Avenue Maintain on niin ihana kynsillä.

Essie - Go Ginza, Avenue Maintain, Go Overboard
Go Ginza, Avenue Maintain ja Go Overboard

Eli yksi pikainen visiitti muuttui nopeasti neljäksi uudeksi kynsilakaksi. Mutta ei se mitään. Mitään en kadu. Kaikki olivat kovasti haluttuja ja yksi on päässyt jo kynsillekin asti. Vielä kun tietäisin, mihin nämä majoittaisi nyt, kun kynsilakkahylly on tullut täyteen...

2 kommenttia:

  1. Toi sun otsikko laittoi hymyn huulille .. niin tuttua erään suusta , varsinkin tilipäivän koittaessa ;) .. mä jouduin ikävä khyl passaamaan ton "ota 3 , maksa 2" jutskan ..näin aina, kun oon peeaa .. hyviä tarjouksia , eikä rahnaa , :(!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sellainen tapa itsellä, että ostan kynsilakkoja vain kun ne on tarjouksessa. Ja kun ne on tarjouksessa, on pakko ostaa, kun ne on tarjouksessa... Se on vähän tuollainen kierre :D

      Poista