maanantai 27. toukokuuta 2013

Kun mikään ei onnistu, glitter pelastaa

Avenue Maintain näytti kiekolla niin täydelliseltä, että se piti nopsasti saada kynsillekin. Mikään muista uusista tai kokeilemattomista lakoista ei oikein sopinut tuon kanssa yhteen, joten paritin sen toisen melko uuden lakan kanssa. Kyseessä on tietenkin Opin My Vampire Is Buff. Nuo näyttivät vain sopivan hyvin yhteen.

Alkuperäinen ajatukseni oli leimailla hiukan, ehkä lämpimien ilmojen kunniaksi jopa kukkasia. Mutta jostakin syystä mikään ei halunnut onnistua. Yritin leimata useammalla eri lakalla, eri leimauslaatoilla ja vaihtelin jopa leimasintakin. Mutta ei. Jokainen leima epäonnistui jollakin tavalla. Joko leimasta jäi puolet puuttumaan tai osa leimasta levähti täysin. Onneksi glitter pelastaa aina. Päälle vain kerros L'oréalin Confettista ja edustuskelpoiset kynnet olivat valmiit.


My Vampire is Buff käyttäytyi vähän paremmin näiden kynsien kanssa. Lakkasin kieli keskellä suuta ja sain kaksi kerrosta riittämään. Avenue Maintain levittäytyi odotetusti, eli kuin unelma. Kyllä Essielläkin huonosti levittyviä lakkoja on, mutta ennakko-odotukseni on Essien suhteen aina positiivinen. Näistä tuli kyllä aika suosikkikynnet kaikista vastoinkäymisistä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti