perjantai 10. toukokuuta 2013

Perhosia tiiliseinällä?

Opin My Vampire is Buff tarttui mukaan Sokokselta. Oletin, että se kuului mukaan tämän kuun Opi-tarjoukseen, mutta kassan mukaan ei. Sain tuon kuitenkin alennushinnalla, koska mistään ei voinut mitenkään päätellä, että tuo olisikin ollut normaalihintainen. Olen vieläkin vähän hämmennyksissä tuon suhteen. Keskustan Sokoksella myyjä tosiaan oli sitä mieltä, että Opin Euro Centrale ja Mariah Carey -kokoelmat eivät tuohon tarjoukseen kuulu, mutta läheisessä Emotionissa nuo Euro Centralet ovat sekaisin muiden Opien kanssa, ja seasta löytyy muutamia vanhempiakin kokoelmia.. Ja edelleen näkyvissä on vain ja ainoastaan tuo tarjoushinta. Tiedä sitten tuosta.

OPI - My Vampire is Buff

My Vampire is Buff oli levittyvyydeltään maineensa veroinen, eli vähintään kolme kerrosta vaati siistiin lopputulokseen. Yleensä en hirveästi lämpeä sellaisille lakoille, jotka vaativat tuon kolme kerrosta, mutta tämän suhteen olin valmis tekemään kuitenkin poikkeuksen. Tykkään tuosta sävystä ja neutraalit lakat yksinkertaisesti on se oma juttu.

Seuraavat kynnet sijaan ei ole yhtään minun juttuni. Halusin vain saada käytettyä enemmänkin kokeilemattomia lakkoja ja jostakin syystä pidin hyvänä ideana yhdistää My Vampire is Buffin Essien Lacquered Upiin. Ja nuo leimat... Ja nuo perhoset... Onhan nuo sillä lailla ihan keväiset ja asiaankuuluvat, mutta eivät vain yhtään minun tyyliseni.


Tuo Essien Lacquered Up vaati muuten myös kolme kerrosta, eikä ollut siltikään täydellisen peittävä. Amoena sai taas arvokkaan muistutuksen, että lakoista otetaan selvää ennen ostamista... En olisi uskonut, että Essien punainen creme (ilmeisesti tuo olikin sitten enempi jelly tms) voisi olla noin huonosti peittävää.

Käyttämäni leimat löytyvät Winstonia-setistä. Perhoset ovat laatalta W104 ja ruutukuvio laatalta W112. Perhosien tekemiseen käytin Konadin leimauslakkoja. Punaisen päälle olen leimannut My Vampire is Buffilla, mutta punaiset leimat ovat Rimmelin Heart on Firea. Essien Lacquered Up ei leimannut tarpeeksi peittävästi.

9 kommenttia:

 1. Meidän Sokoksella ei ainakaan kuulunut siihen tarjoukseen nuo uusimmat kokoelmat, vain Hollanti ja Saksa -kokoelmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuollaista ajattelin ekan kerran Sokoksella, mutta kun ei ollut mitään osviittaa siitä, että nuo eivät kuuluisi mukaan tarjoukseen. Joka puolella oli vain tuota tarjoushintaa. Oon kyllä ilonen, että sain tuon My Vampire is Buffin kuitenkin tarjoushintaan, koska en olisi keksinyt minkä ottaisin tilalle. Tuon jälkeen näin, että joku oli käsin lisäämässä jotakin siihen isoon tarjouskylttiin :D

   Hmm... Mulla ei ole muistaakseni mitään Saksa-kokoelmasta. Pitäisiköhän tuo nyt korjata kun nuo kerta tarjouksessa ovat. Omalla wishlistilläkin taisi olla jotain tuosta kokoelmasta. Jos vaikka löytyisi vielä jostain. Emotionilla oli ainakin jotain satunnaisia lakkoja tuosta kokoelmasta.

   Poista
 2. Todella hienot kynnet, nuo mustat perhoset oli tosi hyvä idea! Mulla on kans käynyt juuri noiden kahden lakan yhdistäminen mielessä, että lakkaisi kynnet Vampirella ja kärjen alta Laquered Upilla :) En vain ole uskaltanut kokeilla vielä, koska se niiden poistaminen tuntuu ylivoimaiselta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin aika pitkään, että mikä ihme tuosta tekee hankalan... Peruscremejä kuitenkin molemmat eikä mitään glitteriä seassa. Voisi ehkä opetella lukemaan paremmin jo heti ekalla kerralla :D :D

   Poista
 3. I have had similar shades of beige/off whites but leans slightly to pinkish tones and a little duller and darker. Seeing swatches of OPI My Vampire is Buff sure seems to promise a bright tone off white beige shade which is the exact type I've been looking for.. until I saw it could come off as pinkish tone on some swatches. Wish there are testers around my area for this shade so I could judge for certain if it'd appear yellowish or pinkish against my skin tone. Anyway, looks great on you! I wish shades like this would be good to go with just two coats. Three coats are rather tedious. No doubt, for the beauty of the colour it is under tolerable category. Haha!! Love the nails btw! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I think it looks slightly pinkish on me, but mostly beige. Luckily the store where I bought it had those swatch spoons you can hold over your own nail to see how it looks. I love those! And if I remember correctly one store even had testers for the whole Euro Centrale collection.

   I've heard that many people are fine with two coats, and it was pretty close for me toon. I put on three coats because I had to put three coats of Lacquered Up too. I was more frustrated with Lacquered Up for not being opaque enough. Striky Vampire was no problem compared to that :D

   Poista
 4. Hyvä hyppäys mukavuusalueen ulkopuolelle, hienot!

  VastaaPoista