torstai 6. maaliskuuta 2014

Unisiepparikynnet

Winstonian 1st Generation -laattasetti on kaikista omistamistani laattaseteistä parhain. Se vain on. Kuviot ovat mahtavia, eikä laattojen laadussa ole yhtään mitään valitettavaa. Joten kun Winstonialta putkahti 2nd Generation -laattasetti... No, pakkohan sekin oli hankkia! Tykkään siitä, että Winstonialla on vähän erikoisempia teemalaattoja. Tämä unisiepparikuvio on peräisin intiaani-laatalta. Unisiepparin lisäksi laatalla on mm. tiipii, intiaani, sotakirves ja nuolia. Unisieppareita on kahta kokoa, pienempää käytin vain pikkusormen kynsillä.

OPI - Don't Touch My Tutu

Pohjalakkana on Opin Don't Touch My Tutu, joka pääsi jo toista kertaa kynsille. Tykkää. Lakkasin Don't Touch My Tutulla kaksi kerrosta ja sen jälkeen kerros Opin Pirouette My Whistleä. Piti tuotakin kokeilla, kun tuntuu, että nuo kaksi lakkaa on suorastaan tarkoitettu yhteen. Pirouette My Whistle ei tosin hirveästi kuvassa erotu, mutta siellä se on, siellä se on aivan varmasti. Päällä vielä yksi kerros Don't Touch My Tutua lisää ja sen jälkeen leimaukset Isadoran Moroccan Bluella.

OPI - Don't Touch My Tutu

Kynnet tuntuivat leimauksen jälkeen jotenkin vielä aivan keskeneräisiltä, vajailta. Lakkasin päälle kerroksen China Glazen Fairy Dustia, siitäkin huolimatta, että se näyttää valokuvissa aivan hirveältä. Joskus pitää priorisoida kivat kynnet kuvien yli. Ja kivat kynnet muuten tulikin, olen tykännyt kovasti. Oli muuten outoa kuvata kynsiä "väärinpäin", niin tottunut siihen yhteen tiettyyn tapaan! Hassua kuinka tiettyyn tapaan jumahtaa niin helposti, vaikka voisihan niillä sormilla ja käsillä tehdä kaikennäköistä muutakin.

3 kommenttia:

  1. Tuo utuinen pohjaväri sopii hyvin tuohon unisieppariin ja tuo Fairy Dust viimeistelee kivasti! :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit. Unisiepparit on ihania kynsillä ja muutenki...

    VastaaPoista