maanantai 2. heinäkuuta 2012

Ystävänpäiväkynnet väärässä kuussa

Ostin viime viikolla JC:n alennusmyynnistä ihanat vaaleanpunaiset farkut, joita olen pitänyt siitä lähtien melkein  joka päivä. Joten oli pelkästään sopivaa tehdä myös kyseisiin farkkuihin mätsäävät kynnet! Minulla ei ollut kokoelmassani täysin samansävyistä vaaleanpunaista, mutta Opin Japanese Rose Garden oli hyvin, hyvin lähellä oikeaa. Tässä tuli oikeastaan lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, koska Japanese Rose Garden oli myös viimeinen kokeilematon Opi-lakkani.

OPI Japanese Rose Garden, No Spain No Gain, Konad

Näiden kynsien värimaailmasta minulle tulee mieleen ystävänpäivä. Sydämet vain puuttuvat! Tosin leimaamassani kuviossa oikeasti olisi sydämenpuolikas, mutta se leimaantui aina jonnekin kynsien ulkopuolelle. Kaikki kuviot ovat Konad-laatasta M78 ja leimattu Opin No Spain No Gainillä (hankittu Jos edes kynnet -blogin kynsilakkakirppikseltä, en voi ymmärtää miten joku on halunnut luopua tästä lakasta. Aivan ihana ja leimaakin hyvin!) ja Konadin helmiäisvalkoisella leimauslakalla.


Nämä kynnet ovat tällä hetkellä jo melkoisen kuluneet kärjistä, mutta ei tee mieli vaihtaa lakkauksia vielä. Kuten ei tee mieli lakata käyttämästä niitä vaaleanpunaisia farkkujakaan. Molemmat ovat niin kesäisiä ja hempeitä!

4 kommenttia:

 1. On niin ihanat, aina ihmeissäni katson noita sun onnistuneita leimailuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nääh. Ei nääkään täydelliset ole. Noi perhoset on nimettömässä vaan sen takia, että pohjakuvio suttaantui ihan täysin. Perhoset vie huomion pois sotkuista :D :D

   XL-leimasimella toi kokokynnen leimaaminen on ihan lasten leikkiä. Kuhan vähän onnistuu leimaamaan kynnelle päin :P

   Poista