keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Bridal Veil & Ascalon

Minun ei tarvinnut kauaa miettiä, millä uusilla A-Englandin lakoilla lakkaisin ensimmäisenä. Yksi yhdistelmä nousi heti ylitse muiden: Bridal Veil ja Ascalon. Aivan kuin nuo kaksi olisi alun perinkin tarkoitettu toisilleen, niin hyvältä ne näyttävät vierekkäin:

a-england ascalon bridal veil

Leimailujakaan ei tarvinnut miettiä pitkään: leimauslakoiksihan nämä on hankittu, joten niillä myös leimataan. Bridal Veil on siis leimattu Ascalonilla ja päinvastoin, kuviot ovat Bundlemonster-laatasta BM-323. Ruusukuviota olen käyttänyt aikaisemminkin, joten leimasin kaveriksi myös piikkilankaa samalta laatalta.

a-england bridal veil ascalon

Molemmat lakat leimasivat juuri niin hyvin kuin toivoinkin. Ascalonkin erottuu todella hyvin mustan päältä, vaikka olin aluksi huolissani, ettei se peittäisi tarpeeksi. Ihan turhia huolia taas! Kaikki tähän mennessä kokeilemani A-Englandin holot ovat leimanneet hyvin, mutta toisaalta minulla on vielä monen monta kokeilematta. Ehkäpä näiden valioiden joukkoon joku huonompikin yksilö mahtuu?

8 kommenttia:

 1. Nätit. Mistä ostat tämän merkin lakkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoraan A-Englandin nettisivuilta, http://a-england.co.uk/. Kaikki lakat ovat 9£, postikuluja ei tule. Maksaminen tapahtuu Paypalin kautta, mutta Paypal-tiliä ei tarvitse luoda, jotta voi maksaa :)

   Poista
 2. Oi, mä nyt tarvin tuon Bridal Veilin myös! Paitsi menin juuri tänään ostolakkoon :D Ihana tietää, että Ascalonillakin voi leimata, en ollut sitä vielä kokeillutkaan, kun olin myös arvellut ettei se siihen sovi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että olisin itse tilannut tuota Bridal Veiliä, jos en olisi päättänyt tilata kaikkia puuttuvia holoja. Mutta oon niiiin tyytyväinen nyt, että mulla on se. Se on vaan yksinkertaisesti todella nätti. Tykkään muutenkin mustista lakoista, mutta tuo on jotain vielä *paljon* parempaa :D

   Poista
 3. Nää on kyllä tosi ihanat! Itsellä oli tuo ruusukuvio kynsillä myös pari päivää sitten (postaukset VÄHÄN jäljessä), mutta onnistuin sössimään ne... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on vaikea kuvitella sua sössimässä mitään, sun blogissa kaikki kynnet on aina niin täydellisiä. Ei täydelliset sössi! :D

   Poista
 4. Oi miten kauniit! Nuo a-englandin lakat on kyllä todella hyviä laadultaan :)

  VastaaPoista