keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Syntymäpäiväkynnet

Syntymäpäivä tuli vietettyä vaaleanpunaisissa kynsissä, ei ihan tarkoituksella tosin. En vain nähnyt mitään syytä poistaa täysin moitteettomassa kunnossa olevaa lakkausta. Ensimmäinen lohkeama ilmestyi vasta tänään, ja lakat ovat tosiaan kynsillä jo yhdeksättä päivää. Essien laadusta ei ainakaan voi valittaa!

Syntymäpäiväkynnet: Essie Cascade Cool ja leopardikuvio

Vaaleanpunainen pohjaväri on Essien Cascade Cool, jonka sain kaupanpäälliseksi kun ostin kaksi muuta Essien lakkaa. Leimaukset on tehty tuttuun tapaan Konadin mustalla leimauslakalla, mutta leopardikuviota on piristetty dotting toolilla tehdyillä väriläikillä. Kultainen lakka on H&M:n Golden Treasure ja pinkki Opin Dim Sum Plum. Nämä ovat kyllä leopardikynnet minun makuuni; ei liian överit, ei liian tylsät.

8 kommenttia:

 1. ihana sävy ja myöhästyneet onnittelut ,hyvin kyl kestäny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essien pitkäkestoisuudessa on kyllä se huono puoli, ettei kynsiä tule lakattua läheskään niin usein kuin aikaisemmin. Ennen lakkasi vähintään kahdesti viikossa, nyt ei välttämättä lakkaa viikkoon. Mä en vaan osaa ottaa lakkoja pois, jos ne näyttää vielä ihan hyviltä. Ja kiitos onnitteluista!

   Poista
 2. Nää on just munkin makuun, sopivan räväkät leopardit! Onnea synttäreiden johdosta! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ollut kestävä lakka. Itsellä ei Essieitä ole vielä tullut hankittua, koska vaikka värit on nättejä, niin suurin osa niistä on minusta aika tavanomaisia, vähän sellasia tylsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essien peruskokoelma on ainakin aika tylsä, onneksi mä tykkään tylsistä väreistä. Kausikokoelmissa on välillä jo vähän jännempiäkin värejä :P

   Poista
 4. Äääk! Uusi lukija ilmoittautuu :) Ihanat kynnet, tykkään ja ihan rakastan kaikkia leopardikynsiä :D Jatka samaan malliin!
  xoxo Mella

  VastaaPoista