tiistai 21. tammikuuta 2014

Lady of the Lake + leimaukset

En muista koska viimeksi olisin lakannut kynnet A-Englandin kynsilakalla. Taidan käyttää niitä nykyään useammin leimaamiseen (varsinkin Excaliburia) kuin mihinkään muuhun. Eilen teki kuitenkin mieli lakata kynnet pelkästään jollakin nätillä, mutta kuitenkin mielenkiintoisella lakalla. Aina ei tarvitse heittäytyä tylsäksi. Mietin aika monen A-Englandin sävyn välillä ja lopulta valikoin hyllystä violetin Lady of the Laken.

Lady of the Lake sai olla kynsillä sellaisenaan jopa kokonaisen päivän... sitten tekikin jo mieli leimailla jotakin. Koska lakkaukset olivat vielä suhteellisen hyvässä kunnossa (minulla kärkikulumaa tulee saman tien, ehkä siksi että kirjoitan paljon koneella päivittäin?), päätin vain leimata vanhojen lakkauksien päälle. Vähän huolestutti, mitä Seche Vite tekee vanhalla lakkauksella, mutta hyvältä näyttää. Ei lähtenyt yhtään irtoamaan reunoista kuten yleensä. Ilmeisesti lakkaus oli vielä kuitenkin jollakin tavalla tarpeeksi tuore.

A-England - Lady of the Lake

Kukkakuvio on BundleMonsterin laatasta BM-318. Laatassa oli tuon kuvion kohdalla sellaiset raapimisjäljet, että olen varmasti lakannut sillä aikaisemmin. En kuitenkaan löytänyt siitä mitään kuvaa mistään. Ehkä sen leimaaminen ei ole onnistunut jollakin toisella leimauslakalla. Nyt leimasin luottohopeallani, eli A-Englandin (vanhalla) Excaliburilla. Toimii joka kerta. Ihan tylsää, että tuo on muutettu toisenlaiseksi, muuten olisin ehkä jo hamstrannut varapullonkin.


A-England - Lady of the Lake

Leimausjälki on melkein täydellistä... ja epätäydellisyydestä, eli koloista kuviossa, on kyllä mielestäni syyttäminen leimasinta eikä Excaliburia! Näyttää muuten jotenkin hassulta tuo Lady of the Lake näin läheltä, aivan kuin se olisi jokin tekstuurilakka.

1 kommentti:

  1. A-England Lady of the Lake is really beautiful! Even more beautiful with the stamping! Great work :)

    VastaaPoista