torstai 9. tammikuuta 2014

Talviset kynnet masentavaan säähän

Missä on talvi? Missä on lumisade? Miksei talvi vieläkään tule? Täällä pääkaupunkiseudulla on ainakin vain pelkkää vesisadetta ja plusasteita. Haluaisin päästä käyttämään talvitakkia! Kaikesta tästä masentuneena päätin tehdä edes talviaiheiset kynnet... joskin en kehdannut tehdä mitään överitalvisia kun tuo ulkona vallitseva sää kuitenkin on mitä on. Sellaiset vain, että itse huomaa ja tietää.

Essie - Maximillian Strasse Her

Harmaansininen lakka on Essien ihana Maximillian Strasse Her. Leimaukset olen tehnyt poikkeuksellisesti OPIn Alpine Snowlla. Konadin valkoinen leimauslakka oli mennyt aivan liisteriksi ja kuivahti saman tien leimasimeen. Onko kenelläkään suositella hyvää valkoista leimauslakkaa? Nuo Konadin perusleimauslakat tuntuvat liisteröityvän ajan kanssa, mustakin on paksuuntunut todella paljon.

Kokokynnen lumihiutalekuvio on BundleMonsterin BM-323-laatasta ja leimauslakkana tosiaan melko huonosti asiansa ajava OPIn Alpine Snow. Hopeiset pisteet on tehty dotting toolilla ja A-Englandin Excaliburilla (ensimmäisellä versiolla).

(Kuvia läpikäydessä huomasin muuten, että pitäisi taas alkaa panostamaan kynsinauhoihin. Minulle kynsinauhojen kosteutus oli osa työrutiineita, mutta sitten tuli pitkä loma... Ja nyt uudessa työpaikassa minulla ei ole vielä minkäänlaisia rutiineita, olen ollut liian kiireinen työhön perehtymisen kanssa. Hyvä jos muistan kerran viikossa rasvata kynsinauhoja! Onneksi käsiä tulee rasvattua ainakin kerran päivässä, pysyy kynsinauhat edes jonkinlaisessa kunnossa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti