torstai 2. tammikuuta 2014

Salamakynnet II

Tiesin jo etukäteen pukeutuvani tylsiin farkkuihin ja mustaan neuleeseen ensimmäisenä työpäivänäni uudessa työpaikassa... joten halusin edes kynsiin jotain väriä. En kuitenkaan halunnut mitään in-your-face-lakkausta, vain vähän väriä piristämään muuten melko tylsää asua. Kynsilakkahyllyltä pisti värikkäimpänä silmään Essien The More The Merrier, tuo ihana vihreä lakka. Olen melkoisen onnellinen, että tuo on kokoelmassani, ehkä iloisin vihreä mitä kokoelmastani löytyy.

Essie - The More The Merrier

Olen melko varma, että olen joskus ohentanut The More The Merrieriä. Se levittyi vieläkin jokseenkin epätasaisesti ja hankalasti, mutta ei kuitenkaan niin huonosti, kuin mitä omissa muistikuvissani. Ehkä tuo mahdollinen ohentaminen auttoi jonkin verran. Pitäisi ehkä merkitä jonnekin, jos on ohentanut jotakin. Ihan vain siksi, ettei joskus väitä alunperin huonosti levittynyttä lakkaa täydelliseksi tms.

Kokeilin aika montaa eri kuviota ja lakkaa ennen kuin päätin, mikä yhdistelmä pääsee kynsille asti. The More The Merrieriin oli melkein mahdotonta yhdistää mitään, en tiedä miksi. Kokeilin montaa eri sävyistä vihreää ja muutamia hololakkoja, mutta mikään ei yksinkertaisesti sopinut yhtään. Hopeakaan ei erityisesti sovi... mutta se oli kuitenkin vaihtoehdoista se kaikista parhain.

Essie - The More The Merrier

A-Englandin Excalibur leimaa edelleen mahtavasti, ei voi muuta kuin suositella. Konadin leimasimella vielä kun leimasi, niin kuvioon ei jäänyt turhia aukkojakaan. Oli muuten ihana kuvio leimata, kun ei tarvinnut siivota jälkeenpäin yhtään mitään. Olen niin tottunut, että aina pitää hinkata kynsinauhoja puhtaaksi kokokynnen kuvioiden jäljiltä. Suoranaista luksusta, ettei tarvinnut tarttua vanupuikkoihin! Salamakuvio on muuten Konad-laatasta Q1. Olen käyttänyt salamakuviota aikaisemminkin, mutta kuvastaidot eivät taitaneet olla silloin vielä ihan samalla tasolla... Voi noita aikoja.

8 kommenttia:

 1. Nämä on hienot - sulla! Mulla nämä ois ihan kammottavat, tuollaiset värit ei NIIN SOVI MULLE :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lällällää? :D :D

   Oudot värit on hienoja, oon sitä mieltä että mun lakkakokoelmassa ei oo tarpeeks outoja värejä.

   Poista
 2. Jotenki tosi ihanan yksikertaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertaisuus on parasta... Ainakin minusta ;)

   Poista
 3. Tosi harmi, että tuon Excaliburin koostumusta muutettiin... Vanhaa ei saa enää mistään ja tuo uusi on nätti sinänsä, mutta ei siitä leimaamiseen ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh olin jo unohtanut, että Excaliburista on tuo uusi versio. Miksi kaikki hyvä pitää aina pilata :D Tosin mun mielestä koko A-England on vähän pilalla, kun uudet kokoelmat on ollu enempi tai vähempi nääh ja nyt kun niitä ei saa ostettua suoraan A-Englandin ihanista alekampanjoista :P

   Poista
 4. Love this! It's very edgy and cool. I love that green with the metallic color on top. And lightening bolts are always awesome!

  VastaaPoista