keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tammikuun muutamat

Alpine Snow? Ei, vaan Don't Touch My Tutu! Sain vihdoinkin hankittua wishlistilläni pitkään keikkuneen valkoisen jelly-lakan. En oikeastaan tiedä, mitä sillä teen... Mutta hankinnan perusteluksi riittää se, että olen ihastellut sitä Papun kynsillä kerta toisensa jälkeen. Plus tavallaan tykkään välillä lakata pelkästään läpikuultavilla lakoilla, vaikka ne eivät koskaan blogiin asti päädykään. Ne toimivat vähän niin kuin laiskan naisen ranskalaisena manikyyrinä.

OPI - Don't Touch My Tutu, Did You ´ear About Van Gogh?

Don't Touch My Tutun kaveriksi hankin Hollanti-kokoelmasta ihanan neutraalin Did You 'ear About Van Goghin. Olin vähän huolissani, että kokoelmastani löytyisi dupe tuolle, koska tuon sävyisiä on kertynyt jo useamman pullollisen verran, mutta eipä löytynytkään! Neutraaleiden kokoelma siis vain kasvaa kasvamistaan. Voiko neutraalia sanoa lempiväriksi? Onko neutraali edes mikään väriä? Taitaa olla taas näitä kynsilakkahamsterin ongelmia...

7 kommenttia:

 1. Neutraali ei oo väri .. se on tavallaan niinku olomuoto ..kai .. kai .. ;)! ite en ehkä näitä sävyjä valitsis , mutta näin esitettynä aikas ok kuitenkin :)!

  VastaaPoista
 2. Katos vaan, minähän olen käyttänyt tuota jo monta kertaa :DDD Hyviä hankintoja molemmat, itsekin ostin suht vastikään tuon Van Goghin ja se oli ainakin minusta tosi mainio lakka: kaunis sävy ja hyvä koostumus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Hyvä lakka siis kun päässyt noin monta kertaa kynsille :-P

   Poista
 3. Mihin sinä oot kadonnu? Kaipailee yks täälä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mihinkään! Ei ole vain ollut kynsiä blogattavaksi, eikä ostoksiakaan. Oon kyllä lakannut kynsiä, mutta kaikki on ollut joko yksivärisiä tai epäonnistuneita. Lankaan kynnet vain kertaan viikossa, joskus harvemmin, niin muutamat kynnet kun jää välistä, niin se on tosi pitkä postaustauko. Mutta no worries, en ole mihinkään lopettanut tai kyllästynyt tms, mulla taitaa vaan olla erilainen blogimoraali kuin monella. Ei ole mitään painetta postata säännöllisesti tai edes montaa kertaa kuussa ;-)

   Poista
  2. :) Mää niin tykkään sun blogista, ni siksi sitä oottelee aina, millon tulee seuraava postaus. Ihana, ettei sulla oo paineita tästä bloggaamisesta! Siksi pidän entistä enemmän sun blogista... (Hyvä ku tietää nyt, miksi välillä voi olla pitempiä taukoja...)

   Poista